yleistÄ

Pelaajan proppautumista helpottamaan on alla hieman ohjeistettu sitä, minkä tyyppistä vaatetusta 1300-luvulla on ollut käytössä. Vaatetuksesta on tarkoituksella kerrottu yksityiskohtaisesti sitä silmällä pitäen, että keskuudestamme löytyy varmasti ihmisiä jotka pitävät ompelusta. Alla kuvattua linjaa EI kuitenkaan ketään pakoteta kulkemaan: Kyseessä on kumminkin liveroolipeli, jonka perusajatuksena on viihtyä. Emmekä villeistä huhuista huolimatta tarkasta mistä kankaasta proppinne ovat tehdyt. Pääasia on, että itse viihdytte tamineissanne.

Ja ennen kaikkea muistakaa ihmiset, helmikuussa on (toivottavasti) kylmä joten pukeutukaa sitä silmällä pitäen. Hahmonne tulevat varmasti käymään pelin aikana ulkosalla.

hox!

Mikäli sinulla on kankaita, esineistöä, tai muuta tavaraa jonka ajattelisit sopivan hyvin pelipaikan proppaukseen ja jota haluaisit lainata peliin, niin otamme ilolla lainaan jos jonkinlaista tavaraa. Jos sinulla sattuu olemaan ylimääräisiä sopivia vaatteita, joita haluat lainata/vuokrata peliin, niin tämänkin voit ilmoittaa pelinjohdolle. Pystymme viestittämään asiasta infokirjeiden yhteydessä.

Aseista tässä vaiheessa sen verran, että pelissä käytetään lateksiaseita. Tästä lisätietoa myöhemmin!