oleellista kÄytÄnnÖn tietoa

Liveroolipeli Kettilmundssonin familian talvipäivä, osa II (KFT2) pelataan 6.-7.2.2009 Sanginjoen leirikeskuksessa Oulussa. Ajo-ohjeet ja tietoja pelipaikasta löytyy Oulun Nuorisoasiainkeskuksen sivuilta kohdasta Sanginjoen leiri- ja kurssikeskus.

Peliin mahtuu 40 pelaajaa. Ikärajaa ei ole mutta alle 15-vuotiailta vaadimme tulostetun ja vanhempien allekirjoittaman lupalapun. Pelissä käytetään OIEI ry:n NoRules-sääntöjä, joihin pelaajan on hyvä tutustua etukäteen.

Pelimaksu tulee olemaan korkeintaan 7 euroa (Oiein jäseniltä 5 euroa). Hahmosta riippun peli alkaa joko 6. päivä perjantaina tai 7. päivä lauantaina. Täten mainitse ilmoittautuessa, mikäli sinulla on jokin este pelipaikalle saapumisessa tiettynä päivänä (tämä tulee vaikuttamaan hahmojakoon).

KFT2 on päihteetön tapahtuma. Tupakointi (ajanmukaisesti toteutettuna) on sallittua vain erikseen ilmoitetulla paikalla. Oiein pelit ovat alkoholittomia, alkoholin ja huumausaineiden nauttiminen ja niiden tuominen pelipaikalle on kiellettyä. Pelipaikalta tulee poistua sunnuntaina klo 15.00 mennessä.

Kysymykset ja ilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen kft (at) oiei.fi. Pelinjohdon tavoittaa myös puhelinnumerosta 044-5422013 (Niina).